Niet gelukt

Vandaag is het de laatste dag van juli en de eerste week van mijn vakantie. Morgen was het de bedoeling om een nieuw overzicht te posten van de boeken die ik de afgelopen maand heb gelezen. Helaas is het me niet gelukt om iets helemaal uit te lezen en dat is de voorwaarde voor vermelding.

Excuses genoeg maar daar ga ik verder niet op in. Wel hoop ik dat gedurende mijn vakantie ik er in slaag om weer wat meer te lezen. Op dit moment ligt een boek van Malcolm Gladwell mij aan te kijken of ik het please, please op wil pakken. Laat ik dat eens gaan doen zodat er eind volgende maand in ieder geval één titel te delen valt. 

~ ~ ~

Toen op 31 juli

Alle dieren die op mijn pad komen zijn dom, behalve slakken – 31 juli 2017

Grote opruiming – 31 juli 2016

Verlangen – 31 juli 2012

Boodschappenlijstje – Overdosis – 31 juli 2011

Who the sjips is John Mayer? – 31 juli 2010

~ ~ ~