Heerlijk slapen op het beste beddengoed?

Heerlijk slapen op het beste beddengoed?

Als je de aanbevolen acht uur slaap per nacht haalt, allereerst gefeliciteerd. Ten tweede betekent dat dat je ongeveer een derde van je leven in bed doorbrengt. Dus als er één wijsheid is om in acht te nemen, dan is het wel het oude gezegde om te investeren in je bed en je schoenen (want goed voor je voeten zorgen is ook een must). Een goed matras is inderdaad belangrijk, maar het is maar zo goed als waarmee je het aankleedt. Voor een slaap die echt goed, ja, geweldig is, is investeren in beddengoed van hoge kwaliteit de perfecte plek om te beginnen. Of je nu op zoek bent naar lakens die koel blijven, stijlvolle dekbedden en moderne stijlen of zijden lakens en fluwelen dekbedden, hier zijn 15 van de beste luxe beddengoed sets.

Lakens

Er zijn twee soorten hoeslakens met hun eigen unieke functionaliteit. Het goede ding is dat veel van dit bedtextiel wordt verkocht als onderdeel van een bed in een tas voor een samenhangende styling.Een hoeslaken omsluit je matras met een elastische zoom en beschermt het tegen vlekken en scheuren.Een laken (of bovenlaken) ligt tussen jou en je dekbedovertrek of dekbedset om de noodzaak van wassen te minimaliseren.

Dekbedden, dekbedden en nog eens dekbedden

Maak uw keuze uit de vele verschillende comfort objecten waaruit u kunt kiezen. Een dekbed is geweldig als je warm slaapt en voor warmere seizoenen, omdat het je niet oververhit zal raken - de bijbehorende dekbedovertrekken hebben echter meer tijd nodig om te monteren.Een dekbed houdt je knus in de winter, maar wees bereid om een ​​stomerij aan je budget toe te voegen vanwege de omvang ervan. Een quilt is een lichtgewicht topper gemaakt van wol of katoen met een wattering aan de binnenkant - ze doen ook dienst als spreien voor een extra laag warmte.

Dekens en plaids

Alle worpen zijn dekens, maar alle dekens zijn geen worpen. Een deken heeft een praktisch doel om je warm te houden. Breng een UGG-deken naar bed en ga lekker liggen om een ​​paar pagina's te lezen voordat je wegzakt. Een plaid is een luxe toevoeging die voornamelijk wordt gebruikt om je bed te accentueren met textuur en kleur. Coördineer het met je slaapkamerinrichting of drapeer het over je favoriete accent stoel.