Pen graveren, memorabel!

Pen graveren, memorabel!

Bedrukte of gegraveerde balpennen behoren tot de beste promotieartikelen ook in deze moderne tijd. De promotionele pen gaat al meer dan 50 jaar van hand tot hand en wordt door reclameprofessionals beschouwd als de moeder van alle relatiegeschenken. Zo heeft het schrijfwaren merk UMA uit Duitsland een belangrijke bijdrage geleverd aan de verspreiding van gegraveerde balpennen als reclameartikelen. Hun manager erkende het potentieel en liet persoonlijk bericht op  een pen graveren. Altijd onder het motto "Balpennen zijn meer dan alleen schrijfgerei", gebruikte hij de penschacht voor reclameboodschappen.

Er is veel gebeurd sinds het eerste bedrijf bedrukte of gegraveerde pennen weggaf. Geen enkele online winkel met promotionele artikelen kan er nu omheen om een ​​breed assortiment balpennen aan te bieden. Van voordelige modellen voor grote distributie campagnes tot exclusieve schrijfsets met gravure, voor elke actie vindt u de juiste balpen. De kleine reclame ambassadeurs worden zowel op bedrijfsvloeren als door de ambachtslieden om de hoek ingezet.

Ecologisch, persoonlijk en krachtig relatiegeschenk

Milieuvriendelijke promotionele artikelen hebben we een speciale prioriteit gegeven. In deze categorie vindt u balpennen gemaakt van gerecycled of natuurlijk materiaal, b.v. B. hout of kurk. Penworld biedt u een grote selectie praktische weggevertjes, van bedrukte plastic balpennen als weggevertje tot hoogwaardige metalen schrijfgerei. Of u nu kiest voor digitaal printen, dat snel te realiseren is, of voor nauwkeurig en zeer hoogwaardig lasergraveren; we kunnen balpennen graveren en verfijnen als promotieartikelen voor elk doel.

Balpennen graveren - hoogwaardige afwerking bij penword

In onze online winkel voor promotionele producten hebben we meer dan 100 verschillende schrijfinstrumenten. Hout, metaal en kunststof zijn de gebruikelijke materialen voor onze balpennen. Elk materiaal heeft een speciale afwerkingstechniek nodig zodat de reclame optimaal tot zijn recht komt. Het is ons doel dat iedereen zijn pennen kan laten bedrukken zodat het past bij hun individuele reclame-idee. Wij bieden lasergravure, tampondruk en alle andere gangbare afwerkingstechnieken aan zodat u balpennen kunt bedrukken en online kunt bestellen als promotieartikel. Hier vindt u een overzicht van de meest voorkomende manieren om reclame toe te passen in de eigen drukkerij van Penworld.nl. Als u iets anders van plan bent om balpennen bij ons te bedrukken en online te bestellen als promotieartikel, dan zien wij speciale verzoeken als een mooie uitdaging!