Het voorjaar staat weer voor de deur. Tijd om je tuin te pimpen met tuinposters.

Het voorjaar staat weer voor de deur. Tijd om je tuin te pimpen met tuinposters.

Na een lange winter en een lente vol beloftes, kunnen we niet wachten om te genieten van het zomerse buiten leven. Een trend van de laatste jaren is dat in de zomer het leven steeds meer buiten plaats vindt. Veranda’s en buitenkeukens zijn nog nooit zo populair geweest. Logisch ook, op die manier kun je maximaal kunt genieten van de zomer en het buitenleven. Maar hoe zorg je voor de aankleding van de tuin? In deze blog vertel ik meer over een populaire woonaccessoire voor buiten: de tuinposter.

Vrolijkheid aan de schutting

De tuinposter wint al jaren aan populariteit. Niet zo gek, want een tuinposter is een ideale manier om de saaie schutting of veranda te verfraaien. Zoedt heeft in de nieuwe collectie weer mooie teksten op tuinposters, zoals: ‘Geluk zit in het zonnetje’, ‘Mijn favoriete plekje is in de zon’, ‘Hé zon, ga je mee stralen’. Heerlijke teksten die passen bij het ultieme zomergevoel. Het zijn echte sfeermakers voor je tuin. De tekst tuinposters passen goed bij de tuinposters met illustraties en lijntekeningen: heerlijke, zomerse tekeningen waar je blij van wordt! Doordat de posters een serie zijn, zijn ze mooi met elkaar te combineren. En, hoe fijn is het dat ze ook perfect passen bij de buitenkussens en muurcirkels van Zoedt. Alle prints en de patronen zijn op elkaar afgestemd dus mixen en matchen maar.

Tuinposter ophangen

Heb je jouw tuinposters gevonden? Goed om te weten is dat je een tuinposter gemakkelijk kunt ophangen.  De poster heeft 4 metalen ringen. Door de 4 ophangpunten kun je zorgen dat de poster mooi strak hangt. Elk van de punten kan apart worden gesteld. Want kreukels zijn natuurlijk zonde. Wil je liever niet boren? Geen probleem. Er zijn dubbelzijdige tapes die geschikt zijn voor buiten. Hou er wel rekening mee dat deze tapes, beperkt werken op hout. Dat wordt bij regen zo doornat dat de tapes soms los kunnen laten.

Materiaal tuinposter

De tuinposters van Zoedt worden gemaakt van  510 grams bisonyldoek. Wat voor doek, hoor ik je denken? Maar dit doek ken je zeker. Het is namelijk het doek dat normaal wordt gebruikt voor zeilen van schepen. Het is oersterk en natuurlijk geschikt voor alle weertypes. En het is ook nog eens makkelijk te reinigen met een doekje en wat sop. Het formaat van de tuinposter is 60x80cm.