Ondernemers vergroten AED dekking

Ondernemers vergroten AED dekking

Goedkope Kantoorruimte en AEDmaster nemen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ze zijn een samenwerking gestart om bij te dragen aan de landelijke dekking van het AED netwerk. Ze hopen hierdoor een groot aantal bedrijven te bereiken en ze te overtuigen van het belang van een AED. Niet alleen voor hun eigen bedrijf, maar ook voor de omwonenden. Om dit te bereiken bundelen ze hun krachten.

Goedkope Kantoorruimte

Goedkope Kantoorruimte is, sinds 2012, een bemiddelaar in kantoorruimte. Ze hebben al duizenden ondernemers geholpen aan een kantoorruimte. Door Covid-19 is er veel veranderd in de vastgoedbranche. Veel medewerkers werken al een geruime tijd vanuit huis en ondernemers kunnen niet meer optimaal gebruik kunnen maken van hun kantoorruimte. Hierdoor zijn de online zoekopdrachten geëxplodeerd en is het bereik van Goedkope Kantoorruimte verder toegenomen. Mensen willen niet alleen kantoorruimte huren, maar er is ook veel vraag naar flexibele werkplekken zoals; flexplekken, coworking spaces en dedicated desks.

AEDmaster

AEDmaster is de specialist op het gebied van AED's en aanverwante artikelen. Ze zijn de grootste online aanbieder van Nederland en richten zich nu ook op Duitsland en België. Het belangrijkste voor AEDmaster is om de kwaliteit te waarborgen en waar te maken wat er wordt verwacht van een bedrijf dat medische hulpmiddelen verkoop. Daarom kan u alleen maar een AED kopen die aan de strengste eisen voldoet. Dat houdt in dat de AED over zowel het FDA- als CE keurmerk moet beschikken. Daarnaast moet elk merk servicekantoren in Nederland hebben en moet de fabrieksgarantie, van een AED minimaal 8 jaar zijn. Ook AEDmaster heeft behoorlijk geprofiteerd door COVID-19. Alle winkels zijn dicht en dus is de online vraag toegenomen.

De bijdrage van AEDmaster

Doordat beide bedrijven hebben geprofiteerd van de toenemende vraag, vinden ze het tijd om wat terug te doen. Dat houdt in dat alle bedrijven de mogelijkheid hebben om, tegen zeer gereduceerd tarief, een AED aan te schaffen. Daarnaast ontvangen ze een AED instructie. Dit is niet het enige, want ze ontvangen ook een AED-buitenkast voor de prijs van een AED binnenkast. Hierdoor heeft een ondernemer de mogelijkheid om de AED buiten te plaatsen en is de AED voor iedereen, die binnen een straal van zes minuten woont, inzetbaar.

Wat moet u doen?

Het enige wat u hoeft te doen is contact opnemen met AEDmaster. Zij zorgen ervoor dat u een op maat gemaakte aanbieding ontvangt die ook daadwerkelijk aansluit bij uw situatie, want elke situatie is anders. Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan helpt AEDmaster u graag.

De bijdrage van Goedkope Kantoorruimte

Heeft u reeds een AED of aanverwante artikelen bij AEDmaster gekocht en wilt u, uw kantoorruimte te huur aanbieden? Dan biedt Goedkope Kantoorruimte de mogelijkheid om uw object gratis te plaatsen. Dit betreft een basis abonnement. Wanneer u het SEO pakket afneemt ontvangt u daar een gratis TOP listing bij. Hierdoor heeft u maximaal bereik, tegen de laagste kosten en ontvangt u gegarandeerd aanvragen. De looptijd van de aanbieding is één jaar.

Wat moet u doen?

U moet contact opnemen met Goedkope Kantoorruimte en een foto sturen van uw aankoopbewijs of van de (geplaatste) AED. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw locatie op onze site komt te staan.