Boodschappenlijstje – Doe het zelf

De rij voor de kassa schoot langzaam op. Ongeduldig controleerde hij de zoveelste keer of alles van het lijstje in het karretje lag. Hij wilde terug naar huis. In gedachten liep hij het lijstje af van zaken die hij nog moest doen. Vanavond kwam zijn nieuwe vriendin voor de eerste keer bij hem op bezoek en alles moest piekfijn in orde zijn. Thuis had hij een keurige rij lijstjes klaarliggen om niets te vergeten. Ja, hij was een echte lijstjesman. En deze week had hij eindelijk zijn droomvrouw gevonden.
Een vrouw om in te lijsten. Hij kon niet wachten. De kassabediende begon zijn spullen te scannen: 24 pluggen, 24 schroeven, houtlijm, 4 planken, 3 beugels, spijkers, betonboortjes, verf Ral 9010.

Ook gepubliceerd op www.120w.nl

~ ~ ~

Vorige boodschappenlijstje:

18+

Doe mee, en stuur me je jouw lijstje toe via Twitter, en ik schrijf er een blog bij!

~ ~ ~