Bescherm je smartphone tijdens het fietsen

Bescherm je smartphone tijdens het fietsen

Ga je op je fiets naar je werk? Hou je ervan om fietstochten te maken door de vrije natuur? Regelmatig op bezoek bij vrienden en familie met de fiets? Zorg ervoor dat je smartphone beschermd wordt tijdens het fietsen en je hoeft nooit meer bang te zijn voor boetes of schade aan je mobiel. Heb jij al nagedacht hoe jij jouw smartphone gaat beschermen? Dit kan namelijk heel eenvoudig, met een telefoonhouder fiets of met de screenprotector iPhone 12. Ga jij ook voor optimale bescherming? 

Comfortabel op de fiets

Er is niets vervelender dan een boete onderweg, omdat je niet handsfree belt. Los van deze boete, is het niet handsfree bellen ook nog eens erg gevaarlijk. Onbewust ben je toch meer bezig met je gesprek, dan met het opletten in het verkeer. Naast bellen, geldt dit natuurlijk ook voor appen of even iets checken op je smartphone. Erg gevaarlijk voor jezelf, maar zeker ook voor andere weggebruikers. Als je gaat fietsen, wil je dit natuurlijk zo comfortabel mogelijk doen. Een telefoonhouder voor op je fiets brengt veel rust onderweg. Je kunt voor de noodzakelijke dingen evengoed je telefoon gebruiken, maar rijden op de fiets wordt een stuk fijner. En bang zijn voor een boete hoef je niet meer!

Wees zuinig op je iPhone12

Ben jij ook zo trots op je iPhone12? Een aardige investering, maar dan heb je ook wel wat! Je wilt deze smartphone natuurlijk wel zo goed mogelijk beschermen. Het zou super zonde zijn als je naast de hoge kosten voor de aankoop, ook alweer snel voor reparatiekosten komt te staan. En dat kan zomaar gebeuren, bijvoorbeeld als het scherm van je iPhone12 beschadigd raakt. Dit kan gebeuren doordat je mobiel op de grond valt of als er een klein steentje tegenaan komt. Ook kan het voorkomen dat je met je mobiel tegen een hoek van een tafel aanstoot. Voorkom schades aan je scherm, dit kun je prima doen met een screenprotector, speciaal voor de iPHone12. Dit is een laagje die je over je originele scherm aanbrengt, hiermee behoedt je jouw smartphone voor schade. Hiermee hoef je nooit meer bang te zijn dat je schermpje gerepareerd of vervangen moet worden. Dat wordt puur genieten van je iPhone12!