Meer likes krijgen op je Instagram post? Denk dan aan likes kopen

Meer likes krijgen op je Instagram post? Denk dan aan likes kopen

Bij het social media kanaal Instagram draait het allemaal om foto’s en filmpjes delen met je volgers. Het is een sociaal netwerk opgericht door het bedrijf Facebook, maar voor de rest staat Instagram los van Facebook. Instagram is geen enorme hype meer, maar wel nog steeds enorm populair en zeker ook een musthave voor alle smartphone- en tabletgebruikers. Wil je populair worden op Instagram, dan zou je eens kunnen denken om volgers te kopen voor je Instagram account, ook zou je kunnen werken met meerdere gebruikersnamen.

Waarom zou je Instagram likes kopen?

Wanneer je Instagram likes koopt voor je foto’s of video’s kun je je instagram account snel laten groeien. Doordat je likes gaat kopen, zorg je ervoor dat je meer zichtbaarheid krijgt op jouw account en daardoor zul je sneller nieuwe volgers genereren. Een groter Instagram account zorgt op zijn plaats voor wederom meer nieuwe volgers. Het is dusdanig een sneeuwbaleffect. Je hoeft dit niet alleen te doen met likes te kopen, je kan ook nog eens volgers kopen voor je Instagram account, maar je zou ook kunnen kijken of je een manier kan vinden om meer likes of volgers te krijgen door meerdere gebruikersnamen. 

Zijn de gekochte likes op Instagram echt?

Wanneer je op Instagram likes koopt is dit 99% van de gevallen geen echte mensen, maar dit zijn robots. Dit zijn accounts die door computersystemen beheerd worden. Zo’n computersysteem beheert dus verschillende accounts met verschillende gebruikersnamen. En zo krijg jij dus meer likes of volgers op jouw account. Hierdoor is het uiteindelijk mogelijk om veel accounts tegelijk aan te sturen om een bepaalde foto of video van jouw te liken. Klinkt dit dus allemaal als een optie voor jou, kijk dan snel om volgers te kopen voor je Instagram account. 

Want het gaat best snel allemaal, want doordat de gekochte likes automatisch aangestuurd worden kunnen deze dus ook super snel geleverd worden, want alle orders worden binnen 10 minuten verzonden. 

Instagram likes zakelijk inzetten

Ook in de zakelijke markt wordt gebruik gemaakt van Instagram. Foto’s en video’s delen over de processen binnen jouw bedrijf, medewerkers aan het woord laten en jubileums delen. Echter is het als bedrijf lastig om veel volgers en likes op Instagram te vergaren. Dit omdat Instagram nog vooral door individuen gebruikt wordt. Echter kan je jouw bedrijfsaccount ook een boost geven door volgers of likes te kopen voor jouw zakelijke account!