Welke app om te beleggen past het beste bij jou?

Welke app om te beleggen past het beste bij jou?

Ben je van plan om te gaan beleggen? Een prima idee, zeker gezien de huidige, lage rentestand. Over een langere periode is het rendement van beleggen gemiddeld hoger dan dat je van een spaarrekening kunt verwachten. Wat is voor jou de reden dat je graag wilt beleggen? Wellicht wil je wel gaan beleggen om pensioen op te bouwen? Of ben je van plan om voor je kinderen een mooi bedrag bij elkaar te krijgen? Wat de reden ook is dat je wilt gaan beleggen, zorg ervoor dat je kiest voor een beleggingsapp die past bij jouw wensen en eisen. Hoe je erachter kunt komen welke app er nu precies het beste bij jou past? Hieronder kun je het lezen!

Wat moet jouw ideale app aan voldoen?

Ben je van plan om dagelijks te gaan beleggen? Wil je in aandelen gaan beleggen, maar bijvoorbeeld ook in opties en indexen? Vind je het belangrijk dat de beleggings app gebruikersvriendelijk is en niet veel kost per transactie? Is het voor jou belangrijk om constant op de hoogte te worden gehouden over actueel nieuws over aandelen waar jij in belegt? Als je voor jezelf helder in beeld hebt waar jouw ideale belegginsapp aan moet voldoen, kun je ook gerichter zoeken.

Uit welke apps kun je zoal kiezen?

Op dit moment is DEGIRO de meest populaire belegginsapp. Dat is natuurlijk helemaal niet zo gek, deze app is zeer gebruikersvriendelijk en de tarieven op dit platform zijn laag. De app heeft al meerdere prijzen gewonnen en behoort ook nog eens tot de grootste brokers van Europa. Je kunt er gemakkelijk geld op storten, maar net zo gemakkelijk ook weer vanaf halen. Vind je het fijn om andere (succesvolle) beleggers te volgen, zodat je hier wat van kunt leren? Kies dan voor eToro. Deze app is ook erg gebruikersvriendelijk, ook kun je hier voor meerdere soorten beleggingen kiezen. Als je net begint met beleggen is Bux ook een prettige app om mee te starten. Je kunt hier namelijk oefenen met beleggen zonder dat je dit geld kost. Erg handig voor de beginnende belegger, je beginnersfouten kosten hier in ieder geval geen geld. Voor welke app kies jij?