Waarom Italië het ideale fly drive vakantieland is

Waarom Italië het ideale fly drive vakantieland is

Italië is het land van prachtige historische steden zoals Rome, Florence en Milaan. Het land van het romantische Venetië, maar zeker ook van schitterende natuur en die typische Italiaanse keuken. Italië is een veelzijdig land, misschien juist hierdoor wel bij uitstek geschikt voor een fly drive vakantie! Want wat is er nu heerlijker dan om een land te verkennen met je eigen vervoersmiddel? Kies jij ook voor een heerlijke fly drive vakantie naar Italië?

Waarom kiezen voor een fly drive vakantie?

Het voordeel van een fly drive vakantie is dat je altijd kunt rekenen op een goede auto op locatie. Dat betekent dat als je bijvoorbeeld naar een land gaat met veel bergen, dat hier rekening mee wordt gehouden qua type auto. Daarnaast biedt een auto op locatie veel vrijheid; je hoeft nooit rekening te houden met bijvoorbeeld vertrektijden naar een bezienswaardigheid, zoals dit bij een georganiseerde reis het geval is. Zin om onderweg spontaan even een landweggetje in te duiken, om gewoon op zoek te gaan naar wat avontuur? Met een fly drive vakantie is dat prima mogelijk!

Gevarieerd land

Italië is een zeer gevarieerd land waarbij je prachtige steden bijvoorbeeld af kunt wisselen met prachtige stranden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een fly drive vakantie naar Florence. De prachtige oude gebouwen, het heerlijke eten en die typische Italiaanse sfeer; ze maken Florence onvergetelijk! Je kunt overigens ook prima shoppen in Florence, heerlijk toch? In Italië ben je natuurlijk sowieso in het juiste land als het om shoppen gaat. Milaan is bijvoorbeeld ook zo’n heerlijke stad waar je prima terechtkunt voor alle wereldmerken. Een fly drive Italië is ideaal als je graag zelfstandig reist en houdt van afwisseling op vakantie. ’s Ochtends een bezienswaardigheid, ’s middags lekkers shoppen en ’s avonds heerlijk dineren in een Italiaans restaurant. Ideaal toch?

Mexico

Naast een fly drive naar Italië kun je overigens ook kiezen voor een fly drive reis Mexico. Dit land, met zijn Maya-tempels, prachtige bergen en leuke hippieplaatsjes, leent zich ook prima voor een fly drive vakantie. Genieten van prachtige stranden, lekker snorkelen tussen de tropische vissen en genieten van de allerbeste taco’s ter wereld. Kies jij ook voor een fly drive vakantie?