Laadpaal zonder te investeren, kan dat?

Laadpaal zonder te investeren, kan dat?

Dat is zeker mogelijk! Steeds meer bedrijven kiezen voor een laadpaal op kantoor, omdat dit simpelweg heel veel mogelijkheden biedt. Benieuwd welke mogelijkheden dit zijn en hoe je zonder te investeren een laadpaal op kantoor kunt laten plaatsen? Dat kun je hieronder lezen!

Laadpaal op kantoor

Heb je een aantal medewerkers die rijden in een elektrische auto van de zaak? Dan is de kans groot dat zij regelmatig langs de snelweg gebruik maken van een snellader. De kosten per maand hiervoor, kunnen flink oplopen. Als je deze medewerkers de mogelijkheid biedt om hun accu op kantoor op te laden, scheelt dit aanzienlijk in de kosten. Hier komt nog bij dat deze medewerkers je dankbaar zullen zijn, want opladen kunnen ze nu gewoon tijdens werktijd doen.

Duurzaamheid

Als je als bedrijf in je bedrijfsstrategie hebt staan, dat je duurzaamheid belangrijk vindt, is een laadpaal de ideale manier om hier ook zichtbaar iets mee te doen. Medewerkers, maar zeker ook klanten en leveranciers zal het opvallen dat je een laadpaal hebt staan en zullen dit waarderen. Tegenwoordig wordt het steeds belangrijker dat bedrijven duurzaam opereren, sterker nog, je kunt er ook nieuwe klanten mee aantrekken die dit belangrijk vinden. Komen ze bij je langs op kantoor en kunnen ze ook nog hun elektrische auto bij je opladen, dan zal dit een positief effect hebben op de relatie.

Geen investering

Als je kiest voor Revolt, is het mogelijk om een laadpaal op kantoor te hebben, zonder dat je hiervoor hoeft te investeren. Revolt werkt namelijk op basis van een laadpaal abonnement, waarbij je een vast bedrag per maand betaald en niet hoeft te investeren. Ideaal als je op dit moment even niet de liquide middelen hebt om te investeren, maar wel graag mee wilt gaan in de huidige (duurzame) ontwikkelingen. Bovendien hoef je jezelf niet druk te maken over onderhoud en reparatie. Je hebt constant inzicht in het verbruik van de laadpaal en als er vernieuwingen zijn op het gebied van laadpalen, dan zullen die bij jou ook worden doorgevoerd. Hiermee kun je optimaal profiteren van de voordelen van een laadpaal, zonder te investeren, dat is toch ideaal?