6 hartverwarmende cadeaus om je beste vriendin te verrassen

6 hartverwarmende cadeaus om je beste vriendin te verrassen

Zoek je mooie en hartverwarmende cadeaus om je beste vriendin mee te verrassen? Doe dan inspiratie op met onze top 6 met leuke cadeaus voor haar! We hebben de leukste en voordeligste cadeautjes voor dames voor je verzameld!

Zoek je verrassen leuke en hartverwarmende presentjes voor je vriendin of je partner? Dan valt er tegenwoordig veel te kiezen natuurlijk. Wil je echt verrassend uit de hoek komen met een cadeau, kies dan een van onze 6 originele cadeautjes voor haar uit en je weet zeker dat je indruk maakt!

1. Een armband met een persoonlijke tekst

Een van de beste cadeautjes voor haar die je aan een vriendin, je partner of aan je vrouw kunt geven, is een mooie zilveren of gouden armband met daarin een persoonlijke boodschap of spreuk gegraveerd. Denk bijvoorbeeld aan een lieve tekst als 'You are the only one for me'. Wedden dat jullie (arm)band nog sterker wordt dan deze al was? Eventueel kun je als extra presentje haar ook nog een leuk bijpassend horloge geven, die leuk combineert met de armband!

2. Een spelletjesdoos om haar te verrassen

Ga eens naar een spellenwinkel toe, of zoek hier online naar, en koop een leuke speldoos met bijvoorbeeld 50 of 100 spellen erin. Samen met je vriendin of partner en/of jullie kids kunnen jullie dan geregeld gezellige en vrolijke uurtjes beleven door maffe, humoristische of spannend spelletjes te doen. Je zult je verbazen over het sfeerverhogende effect van dit originele cadeautje!

3. Een massage gun voor ontspanning in drukke tijden

Wil je haar wat vaker laten relaxen, omdat het leven soms (of vaak) jachtig en stressvol is? Geef je vriendin, zus of vrouw dan een massage gun. Dit is een compact massageapparaat waarmee ze zelf haar rug, buik, schouders, armen en benen kan masseren. Een apparaat om de spieren mee te masseren is super ontspannend en biedt haar de mogelijkheid om op elk gewenst moment even helemaal tot haarzelf te komen. Een massageapparaat heeft als grote voordeel dat spierpijn voorkomen en aangepakt kan worden en ook dat de bloeddoorstroming verbetert. Lekker ontspannen is het toverwoord!

4. Een set originele pantoffels voor het najaar

Wat is er heerlijker dan in he frisse najaar en tijdens ijskoude winterdagen lekker met comfortabele pantoffels op de bank te luieren? De vraag stellen is hem beantwoorden! Kies er daarom voor om haar een set leuke en vrolijke pantoffels te geven, bijvoorbeeld haaien pantoffels of beren pantoffels. Belangrijk is natuurlijk wel dat je de juiste maat kiest, dat je voor een vrolijk pantoffelpaar gaat én dat de pantoffels die je koopt haar voeten lekker verwarmen!

5. Een LED-lamp om muggen te vangen

Heeft je vriendin thuis last van vervelende muggen en/of vliegen? Geef haar dan een leuke LED-lamp, ook wel bekend als 'muggenvanger' om dit ongedierte mee te vangen. Want niets is vervelender voor haar dan dat zoemende geluid en dat irritante gejeuk!

6. Een omkeerbaar wijnglas

Wil je origineel uit de hoek komen en haar eens écht verrassen? Dan kun je je vriendin een leuk omkeerbaar wijnglas geven. Dit zijn glazen die aan beide zijden een drinkvat hebben. Een omkeerbaar wijnglas behoort zonder twijfel tot de leukste cadeautjes voor haar!