Leuke cadeautips voor de DIY’er

Leuke cadeautips voor de DIY’er

Benieuwd naar wat DIY’er betekent? Deze afkorting staat voor Do It Yourself, een DIY’er is dus iemand die ervan houdt om graag dingen zelf te doen. Best lastig om voor zo iemand een origineel cadeautje te vinden, toch zijn er gelukkig wel een aantal, waarmee jij zo’n iemand zeker blij gaat maken. Benieuwd naar deze cadeautjes? Hieronder hebben de drie leukste voor je op een rijtje gezet!

Kookboek

Iemand die graag zelf dingen doet, zal vast ook dol zijn op koken. Liever geen kant-en-klaar maaltijden, ook liever niets laten bezorgen, gewoon lekker zelf eten bereiden! Deze persoon zul je heel blij kunnen maken met een origineel kookboek. In dit geval ga je natuurlijk niet voor de Hollandse kost, maar bijvoorbeeld voor de Oosterse keuken of de Aziatische. Hierin staan heel veel gerechten, die zo iemand vast en zeker nog nooit gekookt heeft. En als je een beetje geluk hebt, word je ook nog eens uitgenodigd om te komen proeven!

Cocktailset

Wat is er nu leuker dan om lekker je eigen drankjes te bereiden? Dit is natuurlijk veel leuker dan om deze kant-en-klaar in de winkel te kopen, of te bestellen in een bar. Een cocktailset is een cadeau die het altijd goed doet. Je kunt zo’n set gemakkelijk zelf samenstellen, ga maar eens naar een goede slijter en laat je goed voorlichten. Ook kun je online recepten vinden van cocktails, zodat je vooraf al weet welke flessen je moet inkopen. Het is ook leuk om deze recepten er meteen bij te doen, zodat je vriend/vriendin direct kan starten met mixen. Je kunt natuurlijk op een leuke kaart schrijven, dat het wel de bedoeling is, dat de hele vriendengroep komt proeven. Gegarandeerd succes!

Bloemzaden

De echte doe-het-zelver laat geen tuinman zijn/haar tuin in komen, die doet alles lekker zelf! Bloemzaden zijn in dit geval het allermooiste cadeautje wat je kunt geven. Bloemzaden kun je gemakkelijk zelf zaaien, het vergt vrijwel geen onderhoud en je hebt er maanden plezier van. Ga je voor een mix van verschillende bloemen, of kies je bijvoorbeeld gericht voor bijvoorbeeld de Amaranthus? Waar je ook voor kiest, bloemzaden vallen altijd in de smaak!