Vallen en (een stukje) doorgaan

Deze blogpost is deel 52 van 53 in de reeks Survivalrun
[Foto: StormRun Deest]

Het leek alsof er geen eind aan kwam. Misschien omdat het een tijdlang ging als in slow-motion. Althans het begin.

Ik zag hoe mijn voet heel even bleef haken in het net. Zou ik erin slagen om te blijven hangen? En dan mijn buikspieren aanspreken om mezelf omhoog te hijsen? Zodat ik met mijn handen alsnog grip kon krijgen op het net?

Deze gedachten gingen door mijn hoofd terwijl mijn voet tergend langzaam >> Lees verder...

Een droom kwam uit

Deze blogpost is deel 51 van 53 in de reeks Survivalrun

Afgelopen nacht droomde ik over een stokje. Zoiets als een bezemsteel, maar dan korter. Ongeveer 50 centimeter. Ik had het stokje eerder deze week gezien. Op de site van Ede’s Best Run.

Ik droomde ook over andere zaken dan een stokje. Bijvoorbeeld over autobanden, netten, bruggen, horden en nog veel meer. Maar iedere keer kwam dat stokje terug.

Waarom? Voornamelijk omdat ik er bang voor ben. >> Lees verder...

Rondje voortuin

Deze blogpost is deel 50 van 53 in de reeks Survivalrun

De survivalruntraining deze ochtend bestond uit drie gedeeltes. Na de warming up gingen we eerst per tweetal aan de slag om per ronde op het terrein een hindernis af te werken. Maar om de beurt. Terwijl de ene van het tweetal de hindernis probeerde te volbrengen moest de andere al die tijd een oefening zoals bijvoorbeeld situps, opdrukken, squats, of iets dergelijks uitvoeren. En daarna wisselen >> Lees verder...

Niersdal Survivalrun Gennep – I did it!

Deze blogpost is deel 49 van 53 in de reeks Survivalrun

In de verte zag ik de hijskraan al staan met daaraan een van de eerste hindernissen van de Niersdal survivalrun: het daknet over de Niers. Een mooi richtpunt om naar het centrum van Gennep te koersen en een parkeerplaats te zoeken. Net als vorig jaar kon ik terecht vlak bij het inschrijflokaal en de kleedruimtes.

Het voelde als een deja-vu. Alleen hoopte ik niet op een zelfde >> Lees verder...

Back to normal – deel 1

Deze blogpost is deel 48 van 53 in de reeks Survivalrun

Vandaag ben ik eindelijk sinds lange tijd (vier maanden!) naar de training gegaan voor survivalrun. Door een gelukkige samenloop van omstandigheden was de training verplaatst naar maandagochtend in verband met Pinksteren wat mij erg goed uitkwam. Want ik zag de bui alweer hangen dat het ook dit weekend niet zou lukken.

Op zaterdag en zondag hadden we namelijk de kleinkinderen te logeren. Dat was >> Lees verder...