Tijd voor opklaringen

Terwijl ik vandaag volop aan het werk was, was ook de onovertroffen spamfilter van Akismet zoals elke dag opnieuw druk bezig om mijn blogsite te vrijwaren van ongewenste reacties. Omdat het juist zo gewoon is dat ik hierop kan vertrouwen had ik bijna gemist dat de magische grens van 100.000 reacties is overschreden:

spam

Dus bij deze wil ik Akismet alsnog bedanken dat ze mij behoeden voor de vele stompzinnige reacties die als een gestage regen op ons bloggers blijft neerdalen. Hoe lang nog voordat het gaat opklaren?

~ ~ ~

TOEN OP 4 NOVEMBER

Werkafspraak – 4 november 2013

Voor de boekbloggersclub Een perfecte dag voor literatuur trokken we naar het verre Antwerpen waar we de boekenbeurs bezochten en een interview hadden met de schrijver Patrick Ness, wiens boek we zouden bespreken.

Dag winterzon, welkom winterslaap – 4 november 2008

De winter dient zich vroeg aan in dit jaar. Het is weer wennen aan de ongemakken die dat met zich meebrengt. Maar alles beter dan compleet afgesloten worden van de buitenwereld.