Harde landingspagina

watnousociaal

[Illustratie: screenshot site Wat nou, sociaal!?]

Hij had het al aangekondigd, en Steven zou Steven niet zijn als hij zich niet aan zijn woord zou houden. Daarom kwam het vandaag niet als een verrassing maar wel als een enorme teleurstelling dat het doek definitief is gevallen voor Wat nou, sociaal!?

Waarom dat dit jammer is? Hierom!

Is er nog hoop in deze donkere dagen? Jazeker!

En dan ga ik nu een filmpje kijken. Zal ie blij mee zijn…

~ ~ ~

TOEN OP 25 AUGUSTUS

50books – vraag 33 – 25 augustus 2013

Wat vinden jullie van auteurs die ook onder pseudoniem publiceren?

Eerst naar het ziekenhuis – 25 augustus 2009

Opnieuw een deeltje uit de Reünie-reeks die op Hyves een groot succes was. Hans ontvlucht vol berouw van zijn slippertje (of is het meer?) met Karin het huis nu vrouw en kinderen weer terug zijn van een weekendje weg.

~ ~ ~