Gemis

Het viel me op en het viel me niet op. Vanuit mijn ooghoek zag ik af en toe iets voorbijkomen in mijn blogroll wat niet klopte. Maar wanneer ik dan keek, dan zag ik meestal de naam van Elja Daae. Niet vreemd, want zij staat daar al tijden in. Dus ging ik weer verder met waarmee ik bezig was. Totdat er na een tijdje iets begon te kriebelen. Mijn ooglid maakte trillende bewegingen en het leek of er iemand aan zat te trekken. Om aandacht. Toch nog iets nauwkeuriger kijken deze keer. Het kon niet anders dan te maken hebben met mijn blogroll met betere bloggers. Ontbraken er namen? Nee. Sorteerde hij niet meer goed met de meest recente update bovenaan? Nee, ook dat scheen gewoon te werken. Wat was er dan waardoor ik telkens afgeleid raakte? Ik kon het niet vinden. Totdat ik het ineens zag, net zoals ik afgelopen zondag voor het eerst de verborgen pijl in het FedEx logo ontdekte.

Zien jullie het ook?

Elja Daae

~ ~ ~

Toen op 15 oktober

Design – 15 oktober 2012

Een beetje hink-stap-achtig blog (zoals we dat van JJ Voerman kennen) om via het lezen van een inleiding en het meedoen aan blogpraat uit te komen bij mijn haast dwangmatige manier om een blogpost alleen dan te publiceren wanneer ik tevreden ben over de vorm waarin ik de inhoud heb gegoten.

2 Replies to “Gemis”

  1. Ha, je kunt ze niet kopen, zulke lieve, trouwe lezers. Ik lag overgevend in het hotel en ik dacht bij mezelf: dan kun je dus gewoon niet bloggen ook al heb je al de hele dag ideeen en zinnen door je hoofd spelen.
    Ik had er een PS-je over geschreven in mijn blog posts van de dag daarna maar door de slechteinternetverbinding in mijn cave hotel lukte het niet. :)

    1. Oh, ik dacht dat je echt van plan was om een weekje over te slaan ivm vakantie.
      Aan je hernieuwde blogactiviteiten te zien ben je al weer een beetje opgeknapt. Wel vervelend dat het je precies tijdens je vakantie overkomt. Beterschap en nog heel wat vakantieplezier gewenst!

Comments are closed.