50books – vraag 24

Deze blogpost is deel 31 van 42 in de reeks #50books

Afgelopen vrijdag begon de zomer. Over het zomerweer ga ik het hier niet hebben. Wel over de zomervakantie. Dè tijd van het jaar dat veel mensen een lijstje maken van boeken die ze van plan zijn te gaan lezen. Natuurlijk doet #50books hier ook aan mee. We gaan samen het ultieme overzicht samenstellen van boeken die deze zomer niet mogen ontbreken in de vakantiebagage. Hoe we dat gaan doen? Heel simpel.

Schrijf een blog over dat ene boek dat je zelf per se wil gaan lezen tijdens de komende vakantieperiode.

Is het de onvermijdelijke bestseller die iedereen gelezen schijnt te hebben en waar je toch wel nieuwsgierig naar bent geworden? Is het een cadeau dat je speciaal opzij gelegd hebt om ongestoord van te kunnen genieten op het strand of voor je tentje? Of is het een boek dat je al eerder las en nu opnieuw weer eens wil gaan lezen omdat het die extra aandacht verdient? Kortom, er zijn duizend-en-één boeken te verzinnen maar ik vraag je om er slechts met eentje op de proppen te komen. Jouw keuze die onze lijst bijzonder gaat maken. De #50books zomerleeslijst! Die we vervolgens dan ook met z’n allen zullen gaan lezen. Toch?

Vraag 24:
Welk boek mag volgens jou niet ontbreken op de #50books zomerleeslijst 2013?

PS: De #50books zomerleeslijst 2013 heb ik een apart plaatsje in het hoofdmenu gegeven zodat je alle inzendingen netjes onder elkaar ziet.

~ ~ ~

Klik hier voor vraag 23.

~ ~ ~

Het #50books initiatief is bij mij ontstaan naar aanleiding van de 30songschallenges maar gaat anders ingevuld worden. Elke week op zondag zal ik een nieuwe boekvraag posten die door iedereen vrij mag worden ingevuld. Alles is toegestaan. Een foto, een recensie, een persoonlijke herinnering, enzovoorts. De beantwoording van de vraag hoeft helemaal niet op dezelfde dag of binnen een week. Wanneer je het blog klaar hebt, post het dan en plaats een link onder de betreffende vraag, zodat iedereen het kan volgen en bij je komt kijken.

Heb je zelf geen blogsite, dan kun je je blog naar mij sturen, en dan plaats ik het als gastblog.

Dit jaar zal ik in totaal 50 vragen posten, vandaar #50books.

Zelf doe ik natuurlijk ook mee, en zal mijn eigen bijdrage als aparte blogs posten en ook hieronder linken.
Voel je vrij om ideeën voor vragen naar me toe te sturen zodat ik er voldoende op voorraad heb om dit jaar door te komen. En wie weet is er zoveel enthousiasme dat we volgend jaar gewoon door kunnen gaan.

Wanneer iemand een mooi logo kan ontwerpen dan zou dat ook heel erg gewaardeerd worden. 

Je kunt me bereiken via email peterpellenaars@me.com of op twitter @petepel.

Veel lees en schrijfplezier.

~ ~ ~

Toen op 23 juni

Hoop – 23 juni 2012

She’s the one – 23 juni 2009

~ ~ ~

navigeer door deze serie<< 50books – vraag 2350books – vraag 25 >>