50books – vraag 1

Deze blogpost is deel 2 van 42 in de reeks #50books

Vraag 1:
Welk boek heeft in je vroegste jeugd de meeste indruk op je gemaakt?

Dit kan zijn omdat je het omslag nog steeds helder voor je ziet, of omdat je het boek eigenlijk niet mocht lezen en het daarom stiekem onder de dekens met een zaklantaarn las, of omdat je het vandaag opnieuw gebruikt om voor te lezen aan je (klein)kinderen. Of wegens ontelbaar andere redenen.

Duik in je verleden en deel met ons je persoonlijke keuze, en misschien wordt op deze manier een lang vergeten boek nieuw leven ingeblazen!

~ ~ ~

Het #50books initiatief is bij mij ontstaan naar aanleiding van de 30songschallenge maar gaat anders ingevuld worden. Elke week op zondag zal ik een nieuwe boekvraag posten die door iedereen vrij mag worden ingevuld. Alles is toegestaan. Een foto, een recensie, een persoonlijke herinnering, enzovoorts. De beantwoording van de vraag hoeft helemaal niet op dezelfde dag of binnen een week. Wanneer je het blog klaar hebt, post het dan en plaats een link onder de betreffende vraag, zodat iedereen het kan volgen en bij je komt kijken.

Heb je zelf geen blogsite, dan kun je je blog naar mij sturen, en dan plaats ik het als gastblog.

Dit jaar zal ik in totaal 50 vragen posten, vandaar #50books.

Zelf doe ik natuurlijk ook mee, en zal mijn eigen bijdrage als aparte blogs posten en ook hieronder linken.

Voel je vrij om ideeën voor vragen naar me toe te sturen zodat ik er voldoende op voorraad heb om dit jaar door te komen. En wie weet is er zoveel enthousiasme dat we volgend jaar gewoon door kunnen gaan.

Wanneer iemand een mooi logo kan ontwerpen dan zou dat ook heel erg gewaardeerd worden.

Je kunt me bereiken via email peterpellenaars@me.com of op twitter @petepel.

Veel lees en schrijfplezier.

~ ~ ~

navigeer door deze serie<< 30books50books – vraag 2 >>