Geen gezicht

Deze blogpost is deel 8 van 8 in de reeks Apple Pencil

paardschets

Hoe ik mijn best ook doe, het lukt me niet om het linkeroog (voor de lezers rechts) van dit paard goed getekend te krijgen. Terwijl ik het zo duidelijk voor me zie hoe ik het wil hebben. Maar ik krijg de lijnen niet op de juiste plaats en de inkleuring niet naar wens.

Ik hou het er maar op dat ik te moe ben en/of te veel last heb van opkomende spierpijn in mijn tekenarm na het sporten eerder deze avond. Maar ik weet dat dit slechts excuses zijn.

Net als bij mijn eerste lessen survivaltraining alweer ruim een half jaar geleden kan ik in gedachten veel meer dan ik in de praktijk weet waar te maken. Ook nu zal ik dus moeten accepteren dat er nog heel wat uren training nodig zullen zijn om mijn verwachtingsniveau meer in lijn te brengen met mijn tekenkunsten. Morgen hopelijk weer verder want zo’n leeg oog is ook geen gezicht.

paardfoto

~ ~ ~

TOEN OP 9 MAART

Alles is gekte – 9 maart 2015

Was de waanzin altijd al aanwezig in mijn boekenkast?

Stil – 9 maart 2013

Eén van mijn favoriete bloggers geeft er de brui aan. Moegestreden en murw geslagen door alle haatzaaierij die continu over hem verschijnt kan hij het niet meer opbrengen. Hoe triest.

~ ~ ~