50books – vraag 5

Klik hier voor vraag 4.

~ ~ ~

Vraag 5:
Welk boek lees je op dit moment?

Op twitter kijk ik weleens bij #NR (Now Reading) om te zien wat de tweeps zoal beweren te lezen. Het kan een inkijkje geven in wat op dat moment populair is (nog niet zo lang geleden was het alleen maar 50 shades wat de klok sloeg, the horror…), maar eerder scroll ik door de timeline om te zien of ik interessante tips zie om aan mijn immer uitdijende ‘nog te lezen’ leeslijst toe te voegen. Nu er op het #50books initiatief best wel veel gereageerd wordt (meer dan ik had durven hopen, en daarvoor dank!) ben ik benieuwd geworden wat er bij al deze boekliefhebbers op het nachtkastje of leestafeltje ligt.

Welk boek (of welke boeken) lees jij momenteel? Is het een studieboek? Een (auto)biografie? Zware kost of lichte lectuur? Meerdere boeken door elkaar?

Laat het ons weten en vertel er tevens bij waarom je in dit boek verdiept bent. Mocht je tot je schaamte ontdekken dat je tijdelijk in-between-books bent, aarzel dan niet een boek uit je verzameling te pakken (of spoed je naar de plaatselijke bibliotheek), begin met lezen om daarna met ons te delen op welk boek je keuze is gevallen. En in het waarom van die keuze zijn we dan natuurlijk ook erg geïnteresseerd.

Ben je eenmaal klaar met je blog dan houdt niemand je tegen om je favoriete leesplek op te zoeken en verder te gaan daar waar je gebleven was.

vraag5

~ ~ ~

Het #50books initiatief is bij mij ontstaan naar aanleiding van de 30songschallenges maar gaat anders ingevuld worden. Elke week op zondag zal ik een nieuwe boekvraag posten die door iedereen vrij mag worden ingevuld. Alles is toegestaan. Een foto, een recensie, een persoonlijke herinnering, enzovoorts. De beantwoording van de vraag hoeft helemaal niet op dezelfde dag of binnen een week. Wanneer je het blog klaar hebt, post het dan en plaats een link onder de betreffende vraag, zodat iedereen het kan volgen en bij je komt kijken.

Heb je zelf geen blogsite, dan kun je je blog naar mij sturen, en dan plaats ik het als gastblog.

Dit jaar zal ik in totaal 50 vragen posten, vandaar #50books.

Zelf doe ik natuurlijk ook mee, en zal mijn eigen bijdrage als aparte blogs posten en ook hieronder linken.
Voel je vrij om ideeën voor vragen naar me toe te sturen zodat ik er voldoende op voorraad heb om dit jaar door te komen. En wie weet is er zoveel enthousiasme dat we volgend jaar gewoon door kunnen gaan.

Wanneer iemand een mooi logo kan ontwerpen dan zou dat ook heel erg gewaardeerd worden. 

Je kunt me bereiken via email peterpellenaars@me.com of op twitter @petepel.

Veel lees en schrijfplezier.

43 reacties on "50books – vraag 5"
Reageren niet meer mogelijk