130w

Wanneer je, zoals ik, van mening bent dat het de hoogste tijd is voor een grondige schoonmaak van stoffige instituten dan zit er niets anders op dan eerst zelf onderdeel te worden van zo’n instituut om vervolgens van binnenuit te proberen de verandering in gang te zetten teneinde op deze manier het beoogde resultaat te bereiken.

Aldus geredeneerd heb ik de afgelopen jaren gestaag toegewerkt naar een positie als gerespecteerd amateur blogger zodat ik met een kleine maar trouwe aanhang volgers in mijn kielzog eindelijk het podium kan betreden en mijn lang gekoesterde slogan kan promoten: “Nederland vooruit met 130 woorden per blog!”

Met tien woorden meer had ik perfect kunnen uitleggen waarom deze verandering zo positief zal gaan uitpakken.

=====

Mijn inzending voor de 120WEDSTRIJD – VERANDERING => klik hier om mijn blogje van een welgemeend duimpje te voorzien, zodat het in de race blijft voor een eerste of eervolle positie!

Een 120wedstrijd? Wat is dat? 120w organiseert voor de tweede maal een wedstrijd voor het beste, mooiste, grappigste, origineelste stukje tekst van (maximaal) 120 woorden binnen het thema Verandering. Meedoen is simpel en er valt te winnen!

Meedoen
Meedoen aan de 120wedstrijd is simpel. Schrijf een stukje van maximaal 120 woorden binnen het thema “Verandering” en stuur dat in. Insturen kan hier (link) (vergeet je emailadres niet te vermelden!). De 120wedstrijd loopt van 1 maart tot 1 april 2011. Alle ingezonden stukjes binnen het thema doen automatisch mee. Uiteraard mag elke schrijver zo vaak meedoen als hij/zij wil.

Prijzen
Alle bezoekers van 120w kunnen stemmen op hun favoriete stukje(s). De drie best beoordeelde stukjes krijgen, naast eeuwige roem, elk twee ‘nadenkboekjes’ van Frans Winkler (“Innerlijke beschaving geeft geluk” en “De mensenmassa laten nadenken”, winkelwaarde €21,90)

~ ~ ~